Verzenden & Retourneren

Verzenden
Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis! Dat is het streven van TOP Dierenverblijf. Wanneer je bestelling voor 12.00 uur binnen is, proberen wij je bestelling dezelfde dag te versturen. 

Per product worden de verzendkosten weergegeven, per bestelling betaal je één keer het hoogste bedrag aan verzendkosten.
Verzendkosten die op de site vermeld staan gelden voor Nederland en België. Voor de Wadden gelden uitzonderingen; hier worden de kosten per situatie bepaald.

Voor grotere pakketten wordt er vooraf eerst een afspraak gemaakt alvorens er geleverd word. Bij kleinere pakketten die via TNT of andere pakketdiensten verzonden worden is dit niet het geval.

Grote pakketten worden door een externe transporteur verzonden.

  • De vervoerder stuurt je een e-mail met daarin de dag van levering met een dagdeel waarin zij komen;
  • Je dient thuis te zijn als het pakket geleverd wordt;
  • Het pakket wordt naast de auto gelost;
  • De chauffeur bepaald per situatie in hoever hij het pakket op de gewenste plek kan krijgen.

Wanneer je een voorkeursdag aangeeft proberen we in alle gevallen die dag aan te houden. Het kan echter zijn dat door omstandigheden die dag niet haalbaar is. 

Afhalen
Uiteraard kun je er voor kiezen om je bestelling af te halen. Het is dan wel verstandig om vooraf contact met ons op te nemen om je ervan te verzekeren dat je bestelling daadwerkelijk op voorraad is zodat wij het klaar kunnen zetten..

Retourneren
Voor de meeste producten geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat het product in jouw bezit is. Binnen deze periode kunnen bestelde producten retour gezonden worden. Voorwaarde hierbij is dat de producten onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd worden. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de consument. Een niet of onvoldoende gefrankeerd pakket wordt niet aangenomen of als niet aangenomen beschouwd. Je krijgt van ons het totaalbedrag excl. de vooraf aan ons betaalde verzendkosten teruggestort.

Let op: Maatwerk producten en producten die speciaal voor u geïmpregneerd of behandeld worden kunnen niet geretourneerd worden.

1286
1286